of 59250 LinkedIn

Studiekeuzeadviesgesprekken Meester in je Werk-week groot succes

Studiekeuzeadviesgesprekken Meester in je Werk-week groot succes. De meesten waren MBO’ers van wie functietaken komen te vervallen en die zich nu willen richten op een HBO-opleiding
Reageer

Van 13 tot en met 17 november vond de Meester in je Werk-week plaats. In het kader hiervan konden deelnemers uit zowel de provinciale als de Rijksoverheid in Zeeland een persoonlijk studiekeuzeadviesgesprek voeren met Bestuursacademie Nederland.

30 deelnemers grepen hun kans. De meesten waren MBO’ers van wie functietaken komen te vervallen en die zich nu willen richten op een HBO-opleiding. Maar er waren er ook een aantal die een switch naar een ander vakgebied overwegen of willen doorgroeien en hierover wilden sparren. Met name de mogelijkheid om bij Bestuursacademie Nederland HBO-modules of Masterclasses te kunnen stapelen en zo in stappen naar een HBO Bachelor- of Masterdiploma toe te werken, sprak de deelnemers erg aan.

 
Heeft u ook interesse in studieadviesgesprekken bij u op locatie?
Neem contact op met Yvette Post, tel: 06 - 53 16 47 61 of mail naar: YPost@bestuursacademie.nl 

Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.

Afbeelding

Marathon 7, 1213 PD Hilversum
Postbus 447, 1200 AK Hilversum
Telefoonnummer 035 – 760 48 50
E-mail:

info@bestuursacademie.nl
www.bestuursacademie.nl

 

Meer nieuws

In één dag weer helemaal op de hoogte

Op de hoogte blijven van alle relevante wijzigingen en ontwikkelingen in uw vakgebied? Kom naar een van de actualiteitendagen. In één dag bent u weer helemaal bij en weet u wat die ontwikkelingen betekenen voor uw dagelijkse praktijk. 

Persoonlijk studieadvies

Wilt u weten welke opleiding of training het best bij u past? Vraag dan een persoonlijk studieadvies aan. We nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Een andere rol voor de overheid

Verwijten aan het adres van burgers dat zij zich niet betrokken voelen bij de publieke zaak of hun verantwoordelijkheid niet nemen, zijn misplaatst. De vitale samenleving, waarin mensen zich volop inzetten, bestaat al. Dat schrijft de Raad voor het openbaar bestuur (Rob) in zijn advies ‘Loslaten in vertrouwen. Naar een nieuwe verhouding tussen overheid, markt en samenleving.’ In de nieuwe situatie maakt de overheid een bewuste keuze welke rol zij wil spelen bij initiatieven die in de samenleving ontstaan.

 

Wij helpen overheidsorganisaties om te gaan met de veranderende rol van de overheid.

Bloggers

Maatwerk

De Bestuursacademie Nederland organiseert opleidingen en trainingen op maat. Op basis van uw wensen en de leerdoelen in uw organisatie stellen we scherpe opleidings- en trainingsprogramma’s samen. We voeren deze trajecten uit waar en wanneer u dat wenst.

 

Laat uw opleidings- of trainingswensen bij ons achter en we nemen snel contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.

Whitepapers

 • Veel overheidsorganisaties hebben de afgelopen jaren hun missie en visie geformuleerd. Hierin...

  Beïnvloeden

  Veel overheidsorganisaties hebben de afgelopen jaren hun missie en visie geformuleerd. Hierin...
 • ONDERHANDELEN 
 ' You can’t always get what you want. But if you try, sometimes you...

  Onderhandelen

  ONDERHANDELEN ' You can’t always get what you want. But if you try, sometimes you...
 • VOOR OF TEGEN ZWARTE PIET? 
 In oktober – met de komst van de eerste pepernoten –...

  Argumenteren

  VOOR OF TEGEN ZWARTE PIET? In oktober – met de komst van de eerste pepernoten –...