of 59232 LinkedIn

Rienk, oud inwoner van Utopia, krijgt cursus trouwambtenaar cadeau!

Reageer

Oud inwoner van Utopia Rienk heeft van de Bestuursacademie Nederland een cursus trouwambtenaar cadeau gekregen! Onlangs moest Rienk het reality programma van SBS, waarin een groep mensen een jaar lang de tijd krijgt om een nieuwe samenleving op te bouwen, verlaten: hij werd weggestemd door de medebewoners. Vlak voor zijn vertrek gaf Rienk aan dat hij graag trouwambtenaar wilde worden, omdat je dit werk volledig voor de liefde kan doen.

Als afscheidscadeau wilden de inwoners van Utopia Rienk daarom graag een cursus tot trouwambtenaar cadeau doen. Joey, inwoner van Utopia: “Bij zijn emotioneel vertrek kwam dat in mij op en ik heb toen gegoogled en kwam bij de Bestuursacademie uit!” Om de wens van Rienk in vervulling te laten gaan hebben we besloten hem de cursus ‘Buitengewoon ambtenaar van de burgerlijke stand’ cadeau te doen!

 

Vrijdag 19 september om 13.00 uur is de cursus in de vorm van een cheque uit aan de bewoners van Utopia uitgereikt. Op TV is Utopia iedere werkdag te zien om 19.30 op SBS6.

 

Afbeelding

Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.

Afbeelding

Marathon 7, 1213 PD Hilversum
Postbus 447, 1200 AK Hilversum
Telefoonnummer 035 – 760 48 50
E-mail:

info@bestuursacademie.nl
www.bestuursacademie.nl

 

Meer nieuws

Persoonlijk studieadvies

Wilt u weten welke opleiding of training het best bij u past? Vraag dan een persoonlijk studieadvies aan. We nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Een andere rol voor de overheid

Verwijten aan het adres van burgers dat zij zich niet betrokken voelen bij de publieke zaak of hun verantwoordelijkheid niet nemen, zijn misplaatst. De vitale samenleving, waarin mensen zich volop inzetten, bestaat al. Dat schrijft de Raad voor het openbaar bestuur (Rob) in zijn advies ‘Loslaten in vertrouwen. Naar een nieuwe verhouding tussen overheid, markt en samenleving.’ In de nieuwe situatie maakt de overheid een bewuste keuze welke rol zij wil spelen bij initiatieven die in de samenleving ontstaan.

 

Wij helpen overheidsorganisaties om te gaan met de veranderende rol van de overheid.

Bloggers

Maatwerk

De Bestuursacademie Nederland organiseert opleidingen en trainingen op maat. Op basis van uw wensen en de leerdoelen in uw organisatie stellen we scherpe opleidings- en trainingsprogramma’s samen. We voeren deze trajecten uit waar en wanneer u dat wenst.

 

Laat uw opleidings- of trainingswensen bij ons achter en we nemen snel contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.

Whitepapers

 • Veel overheidsorganisaties hebben de afgelopen jaren hun missie en visie geformuleerd. Hierin...

  Beïnvloeden

  Veel overheidsorganisaties hebben de afgelopen jaren hun missie en visie geformuleerd. Hierin...
 • ONDERHANDELEN 
 ' You can’t always get what you want. But if you try, sometimes you...

  Onderhandelen

  ONDERHANDELEN ' You can’t always get what you want. But if you try, sometimes you...
 • VOOR OF TEGEN ZWARTE PIET? 
 In oktober – met de komst van de eerste pepernoten –...

  Argumenteren

  VOOR OF TEGEN ZWARTE PIET? In oktober – met de komst van de eerste pepernoten –...