of 59250 LinkedIn

Opleidingen BOBZ, BOP en MLOBZ blijvend in aanbod

Reageer

Alle gemeentes hebben onlangs een brief ontvangen van de NVVB waarin zij aangeven te stoppen met de opleidingen BOBZ en MLOBZ. Ook laten zij weten dat alle examens voor het einde van juni 2016 behaald moeten zijn om nog in aanmerking te komen voor een diploma van de NVVB. Dit heeft voor veel onduidelijkheid en onrust gezorgd en het is dan ook goed te weten dat de Bestuursacademie Nederland de opleidingen BOBZ, BOP en MLOBZ ook na 1 september 2016 zal blijven aanbieden.

 

Vanaf 1 september 2016 geen examens van de NVVB
Cursisten die al gestart zijn met een van de opleidingen behouden de mogelijkheid om deze, binnen de gestelde termijn van 3 jaar, af te ronden en een certificaat of diploma te behalen.

Cursisten die komend studiejaar voor het eerst willen starten met een van deze opleidingen hebben de garantie dat zij deze binnen een termijn van 3 jaar gewoon kunnen afronden. Alleen zullen de examens van deze opleidingen vanaf 1 september 2016 niet meer door de NVVB worden aangeboden.

 

Examens bij de Bestuursacademie Nederland
De Bestuursacademie Nederland heeft besloten om met ingang van september 2015 te starten met het digitaal afnemen van examens en het afgeven van certificaten en diploma’s. Als cursist kunt u tot september 2016 nog kiezen of u naast het examen van de Bestuursacademie ook nog wil deelnemen aan het examen van de NVVB zodat u 2 diploma’s kunt behalen. Na 1 september 2016 doet u uitsluitend nog examen via de Bestuursacademie Nederland.

Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.

Afbeelding

Marathon 7, 1213 PD Hilversum
Postbus 447, 1200 AK Hilversum
Telefoonnummer 035 – 760 48 50
E-mail:

info@bestuursacademie.nl
www.bestuursacademie.nl

 

Meer nieuws

In één dag weer helemaal op de hoogte

Op de hoogte blijven van alle relevante wijzigingen en ontwikkelingen in uw vakgebied? Kom naar een van de actualiteitendagen. In één dag bent u weer helemaal bij en weet u wat die ontwikkelingen betekenen voor uw dagelijkse praktijk. 

Persoonlijk studieadvies

Wilt u weten welke opleiding of training het best bij u past? Vraag dan een persoonlijk studieadvies aan. We nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Een andere rol voor de overheid

Verwijten aan het adres van burgers dat zij zich niet betrokken voelen bij de publieke zaak of hun verantwoordelijkheid niet nemen, zijn misplaatst. De vitale samenleving, waarin mensen zich volop inzetten, bestaat al. Dat schrijft de Raad voor het openbaar bestuur (Rob) in zijn advies ‘Loslaten in vertrouwen. Naar een nieuwe verhouding tussen overheid, markt en samenleving.’ In de nieuwe situatie maakt de overheid een bewuste keuze welke rol zij wil spelen bij initiatieven die in de samenleving ontstaan.

 

Wij helpen overheidsorganisaties om te gaan met de veranderende rol van de overheid.

Bloggers

Maatwerk

De Bestuursacademie Nederland organiseert opleidingen en trainingen op maat. Op basis van uw wensen en de leerdoelen in uw organisatie stellen we scherpe opleidings- en trainingsprogramma’s samen. We voeren deze trajecten uit waar en wanneer u dat wenst.

 

Laat uw opleidings- of trainingswensen bij ons achter en we nemen snel contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.

Whitepapers

 • Veel overheidsorganisaties hebben de afgelopen jaren hun missie en visie geformuleerd. Hierin...

  Beïnvloeden

  Veel overheidsorganisaties hebben de afgelopen jaren hun missie en visie geformuleerd. Hierin...
 • ONDERHANDELEN 
 ' You can’t always get what you want. But if you try, sometimes you...

  Onderhandelen

  ONDERHANDELEN ' You can’t always get what you want. But if you try, sometimes you...
 • VOOR OF TEGEN ZWARTE PIET? 
 In oktober – met de komst van de eerste pepernoten –...

  Argumenteren

  VOOR OF TEGEN ZWARTE PIET? In oktober – met de komst van de eerste pepernoten –...