of 59250 LinkedIn

Groot tekort aan inkomensconsulenten

Groot tekort aan inkomensconsulenten. Gemeenten dringend op zoek
Reageer

De economie in Nederland trekt aan en de werkloosheidscijfers dalen. Maar het aantal bijstandsgerechtigden is in het 1e kwartaal van 2017 gestegen volgens het CBS. En daardoor zijn gemeenten nu dringend op zoek naar inkomensconsulenten.

Een derde van vacatures Sociaal Domein is vacature voor inkomensconsulent

Uit een analyse van Yacht over de arbeidsmarkt blijkt dat er in het 2e kwartaal van 2017 7.450 vacatures openstonden binnen het Sociaal Domein. Dat is een stijging van 41% ten opzichte van het 2e kwartaal van 2016. Een derde van deze vacatures is een vacature voor een inkomensconsulent.

 

Word inkomensconsulent!

Wilt u mensen helpen weer aan het werk te komen? Of zorg bieden aan mensen die extra steun en maatschappelijke begeleiding nodig hebben? Dan is onze opleiding Inkomensconsulent iets voor u. In 6 maanden wordt u helemaal klaargestoomd voor deze functie. Voor deze opleiding gelden geen specifieke vooropleidingseisen. En door een tekort aan inkomensconsulenten op de arbeidsmarkt bent u na afronding van de opleiding bijna verzekerd van een baan! Lees meer over de opleiding Inkomensconsulent.

Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
















Even geduld a.u.b.

Afbeelding

Marathon 7, 1213 PD Hilversum
Postbus 447, 1200 AK Hilversum
Telefoonnummer 035 – 760 48 50
E-mail:

info@bestuursacademie.nl
www.bestuursacademie.nl

 

Meer nieuws

In één dag weer helemaal op de hoogte

Op de hoogte blijven van alle relevante wijzigingen en ontwikkelingen in uw vakgebied? Kom naar een van de actualiteitendagen. In één dag bent u weer helemaal bij en weet u wat die ontwikkelingen betekenen voor uw dagelijkse praktijk. 

Persoonlijk studieadvies

Wilt u weten welke opleiding of training het best bij u past? Vraag dan een persoonlijk studieadvies aan. We nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Een andere rol voor de overheid

Verwijten aan het adres van burgers dat zij zich niet betrokken voelen bij de publieke zaak of hun verantwoordelijkheid niet nemen, zijn misplaatst. De vitale samenleving, waarin mensen zich volop inzetten, bestaat al. Dat schrijft de Raad voor het openbaar bestuur (Rob) in zijn advies ‘Loslaten in vertrouwen. Naar een nieuwe verhouding tussen overheid, markt en samenleving.’ In de nieuwe situatie maakt de overheid een bewuste keuze welke rol zij wil spelen bij initiatieven die in de samenleving ontstaan.

 

Wij helpen overheidsorganisaties om te gaan met de veranderende rol van de overheid.

Bloggers

Maatwerk

De Bestuursacademie Nederland organiseert opleidingen en trainingen op maat. Op basis van uw wensen en de leerdoelen in uw organisatie stellen we scherpe opleidings- en trainingsprogramma’s samen. We voeren deze trajecten uit waar en wanneer u dat wenst.

 

Laat uw opleidings- of trainingswensen bij ons achter en we nemen snel contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.

Whitepapers

 • Veel overheidsorganisaties hebben de afgelopen jaren hun missie en visie geformuleerd. Hierin...

  Beïnvloeden

  Veel overheidsorganisaties hebben de afgelopen jaren hun missie en visie geformuleerd. Hierin...
 • ONDERHANDELEN 
 ' You can’t always get what you want. But if you try, sometimes you...

  Onderhandelen

  ONDERHANDELEN ' You can’t always get what you want. But if you try, sometimes you...
 • VOOR OF TEGEN ZWARTE PIET? 
 In oktober – met de komst van de eerste pepernoten –...

  Argumenteren

  VOOR OF TEGEN ZWARTE PIET? In oktober – met de komst van de eerste pepernoten –...