of 59250 LinkedIn

Eerste geslaagden Juridisch Kwaliteitsmedewerker Sociale Dienst gemeente Rotterdam

Eerste geslaagden Juridisch Kwaliteitsmedewerker Sociale Dienst gemeente Rotterdam. Traject was erop gericht een kwaliteitsstandaard voor deze afdeling te zetten.
Reageer

De gezichten op de foto spreken boekdelen. 5 geslaagde medewerkers, docent, teamleiding en ondersteuning van de afdeling Stedelijke Zorg-Maatschappelijke Ontwikkeling leverde een stralende foto op bij de diploma-uitreiking op 12 oktober 2017. De beloning voor een inspanning van bijna een jaar, in een traject dat erop was gericht een kwaliteitsstandaard voor deze afdeling te zetten. Een soort objectief ijkpunt waaraan men het niveau van de medewerker kan afmeten.

Wennen

Voor veel deelnemers was het alweer wat langer geleden dat zij een opleiding van een jaar hadden gevolgd. In het begin was het dus erg wennen om de studie te combineren met het werk, privésituatie en soms tijdrovende liefhebberijen.


Aansprekende resultaten

Maar door gezamenlijk de schouders eronder te zetten en door de tomeloze inzet van docent Tinneke Herfkens van Bestuursacademie Nederland, lukte het veel deelnemers om boven zichzelf uit te groeien en de 3 modules met vaak aansprekende resultaten af te sluiten.
Het moet dus ook lukken om de overige deelnemers naar het diploma te leiden. Wij hebben daar in ieder geval alle vertrouwen in.


Vervolg

Daarnaast is er zicht op een vervolg van deze opleiding. Nu voor een groter aantal deelnemers op weg naar een meetbare en objectieve kwaliteit in de vorm van het diploma JKSD.

Heeft u ook interesse in een opleiding of training Juridisch Kwaliteitsmedewerker Sociale Dienstverlening? Bekijk dan eens de onderstaande opleidingen/trainingen:
Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.

Afbeelding

Marathon 7, 1213 PD Hilversum
Postbus 447, 1200 AK Hilversum
Telefoonnummer 035 – 760 48 50
E-mail:

info@bestuursacademie.nl
www.bestuursacademie.nl

 

Meer nieuws

Persoonlijk studieadvies

Wilt u weten welke opleiding of training het best bij u past? Vraag dan een persoonlijk studieadvies aan. We nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Een andere rol voor de overheid

Verwijten aan het adres van burgers dat zij zich niet betrokken voelen bij de publieke zaak of hun verantwoordelijkheid niet nemen, zijn misplaatst. De vitale samenleving, waarin mensen zich volop inzetten, bestaat al. Dat schrijft de Raad voor het openbaar bestuur (Rob) in zijn advies ‘Loslaten in vertrouwen. Naar een nieuwe verhouding tussen overheid, markt en samenleving.’ In de nieuwe situatie maakt de overheid een bewuste keuze welke rol zij wil spelen bij initiatieven die in de samenleving ontstaan.

 

Wij helpen overheidsorganisaties om te gaan met de veranderende rol van de overheid.

Bloggers

Maatwerk

De Bestuursacademie Nederland organiseert opleidingen en trainingen op maat. Op basis van uw wensen en de leerdoelen in uw organisatie stellen we scherpe opleidings- en trainingsprogramma’s samen. We voeren deze trajecten uit waar en wanneer u dat wenst.

 

Laat uw opleidings- of trainingswensen bij ons achter en we nemen snel contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.

Whitepapers

 • Veel overheidsorganisaties hebben de afgelopen jaren hun missie en visie geformuleerd. Hierin...

  Beïnvloeden

  Veel overheidsorganisaties hebben de afgelopen jaren hun missie en visie geformuleerd. Hierin...
 • ONDERHANDELEN 
 ' You can’t always get what you want. But if you try, sometimes you...

  Onderhandelen

  ONDERHANDELEN ' You can’t always get what you want. But if you try, sometimes you...
 • VOOR OF TEGEN ZWARTE PIET? 
 In oktober – met de komst van de eerste pepernoten –...

  Argumenteren

  VOOR OF TEGEN ZWARTE PIET? In oktober – met de komst van de eerste pepernoten –...