of 59221 LinkedIn

Binnenlands Bestuur Academy 2017

     
 Afbeelding   Afbeelding 

De Gemeente van de Toekomst.

Er verandert veel voor gemeenten; er komen taken bij, de schaal wordt groter en de samenleving stelt andere eisen. In de drukte van alledag is er geen tijd om te reflecteren op de betekenis van deze veranderingen voor uw gemeentelijke organisatie. In 'de Gemeente van de Toekomst' behandelen we de belangrijkste trends die de ontwikkeling van uw gemeente en uw eigen functie de komende jaren bepalen. 

Klik hier voor meer informatie 

                                  

Training Verbindend Leidinggeven

Om uit te groeien tot een echte bruggenbouwer, gaat u in deze training op zoek naar de kwaliteiten die nodig zijn om verbinding te leggen. U doet zelfonderzoek wie u bent als leider en leert om verbinding te maken met uzelf, met uw mensen en met de organisatie. 

 Klik hier voor meer informatie

 Afbeelding    Afbeelding

Masterclass Big Data in de publieke sector : Kansen voor de gemeente

De wereld om ons heen verandert snel als gevolg van de exponentiële groei van technologie en data. Deze ontwikkelingen bieden haast ongelimiteerde kansen, maar wat betekent dit voor jouw werk en hoe kun je hier slim gebruik van maken? De Masterclass Big Data in de publieke sector geeft je inzicht wat deze ontwikkelingen betekenen voor jouw organisatie. Met behulp van concrete voorbeelden krijg je handvatten om data slim te gebruiken bij het oplossen van maatschappelijke vraagstukken. 

Klik hier voor meer informatie 
 

 

100 belangen, samen 1 oplossing

Onze samenleving verandert voortdurend en wij als overheid veranderen mee. We willen het meer samen doen. We willen het vooral ook béter doen. De Dialoog maakt hierbij het verschil. Een duidelijk doel, heldere kaders en een stevige agenda geeft inwoners het vertrouwen gezamenlijk de inhoud van de plannen te bepalen. Deze aanpak heeft in andere gemeenten z’n vruchten afgeworpen. In De Dialoog is de rol van Procesbegeleider essentieel voor het succes.  

Klik hier voor meer informatie

 

     

 

Verstuur dit artikel naar Google+

 

Afbeelding

 

Afbeelding