of 59142 LinkedIn

Binnenlands Bestuur Academy

   
   
 Afbeelding  

De Gemeente van de Toekomst.
Er verandert veel voor gemeenten; er komen taken bij, de schaal wordt groter en de samenleving stelt andere eisen. In de drukte van alledag is er geen tijd om te reflecteren op de betekenis van deze veranderingen voor uw gemeentelijke organisatie. In 'de Gemeente van de Toekomst' behandelen we de belangrijkste trends die de ontwikkeling van uw gemeente en uw eigen functie de komende jaren bepalen.

 

Klik hier voor meer informatie 

 

   
 Afbeelding  

Training Verbindend Leidinggeven

Om uit te groeien tot een echte bruggenbouwer, gaat u in deze training op zoek naar de kwaliteiten die nodig zijn om verbinding te leggen. U doet zelfonderzoek wie u bent als leider en leert om verbinding te maken met uzelf, met uw mensen en met de organisatie. 

 

Klik hier voor meer informatie

 
   

Contact


De Binnenlands Bestuur Academy biedt u een selectie van hoogstaande opleidingen en trainingen aan die aansluiten bij de behoefte van de moderne ambtenaar en bestuurder. Zoals u van ons gewend bent staan kwaliteit, relevantie en actualiteit bij onze Academy centraal. De opleidingen worden verzorgd in nauwe samenwerking met partners die dezelfde kwaliteitseisen stellen aan de geboden producten.

 

Wilt u meer informatie over BB academy?

Neem dan contact op met één van onze collega's:

 

Marcel van der Meer

Salesmanager

M: 06 - 231 688 72

E: mvdmeer@binnenlandsbestuur.nl

 

Jan Willem Hulst

Accountmanager

M: 06 - 226 636 74

E: jhulst@binnenlandsbestuur.nl

 

Binnenlands Bestuur BV

Poeldijkstraat 4

1059 VM  Amsterdam

Postbus 75462

1070 AL  Amsterdam

T: 020 - 573 3656

W: www.binnenlandsbestuur.nl

PBLQ