of 59250 LinkedIn

Binnenlands Bestuur Academy 2017

 

100 belangen, samen 1 oplossing

AfbeeldingLukt het jou om samen met inwoners plannen te maken en problemen op te lossen? Ook als de belangen lijnrecht tegenover elkaar staan? Dát is immers de uitdaging waar de veranderingen in de samenleving en bin de overheid het meest om vragen. We willen de kennis en creativiteit van inwoners inzetten. De overheid heeft de samenleving hard nodig. De dialoog maakt hierbij het verschil. Een duidelijk doel, heldere kaders en een stevige agenda geeft inwoners het vertrouwen gezamenlijk de inhoud van de plannen te bepalen. Deze aanpak heeft in andere gemeenten zijn vruchten afgeworpen. In De Dialoog is de rol van Procesbegeleider essentieel voor het succes.  

Klik hier voor meer informatie

 

Training Verbindend Leidinggeven

AfbeeldingOm uit te groeien tot een echte bruggenbouwer, gaat u in deze training op zoek naar de kwaliteiten die nodig zijn om verbinding te leggen. U doet zelfonderzoek wie u bent als leider en leert om verbinding te maken met uzelf, met uw mensen en met de organisatie. 

Klik hier voor meer informatie

 

Masterclass Big Data in de publieke sector : Kansen voor de gemeente

AfbeeldingDe wereld om ons heen verandert snel als gevolg van de exponentiële groei van technologie en data. Deze ontwikkelingen bieden haast ongelimiteerde kansen, maar wat betekent dit voor jouw werk en hoe kun je hier slim gebruik van maken? De Masterclass Big Data in de publieke sector geeft je inzicht wat deze ontwikkelingen betekenen voor jouw organisatie. Met behulp van concrete voorbeelden krijg je handvatten om data slim te gebruiken bij het oplossen van maatschappelijke vraagstukken. 

Klik hier voor meer informatie  

 

Verstuur dit artikel naar Google+

 

Afbeelding

 

Afbeelding