of 59100 LinkedIn

Vicrea

Wij zijn een Nederlands IT bedrijf, gespecialiseerd in slimme data-integratie oplossingen, Geografische Informatie Systemen en SmartCity toepassingen. Wij transformeren data naar waardevolle informatie. Daarmee kunnen organisaties effectiever en efficiënter funtioneren.

Hiermee helpen wij (semi-) overheden (ministeries, provincies, gemeenten, waterschappen, RUD’s, koepels) en organisaties binnen de domeinen mobiliteit, energie, infrastructuur en bouw. Onze oplossingen dragen bij aan uitdagingen op het gebied van: bestuur, economische ontwikkeling, mobiliteit, infrastructuur, omgeving, mensen, veiligheid en energie.

Wij transformeren data naar waardevolle informatie

Door optimaal gebruik te maken van de kracht van data en IT
Door optimaal samen te werken met partners en opdrachtgevers

 

Wij ontwikkelen software

Wij ontwikkelen en beheren oplossingen die gegevens vastleggen en waarmee u informatie kunt genereren, registreren, integreren en presenteren. Wij ontwikkelen standaard producten rondom registratie-wetgeving en maatwerkapplicaties: oplossingen toegesneden op uw specifieke situatie.

 

Wij begeleiden het proces

Onze mensen begeleiden uw organisatie gedurende het proces: van informatievraagstuk tot goed functionerende oplossing. Onze specialisten kunnen ook in uw werkomgeving bijdragen aan de oplossingen. Vicrea detacheert ervaren specialisten in verschillende rollen, van technisch consultant tot projectmanager.

 

Elke locatie een bron van informatie

Wij weten dat het slimmer kan wanneer er optimaal gebruik wordt gemaakt van de kracht van geo-informatie.Vicrea Solutions is in 1999 gestart als Geo-IT specialist en is groot geworden met software ontwikkeling voor wettelijke basisregistraties met een locatie-element. Inmiddels is Vicrea uitgegroeid tot brede Smart Solutions leverancier. Toch zijn wij nog steeds gespecialiseerd in oplossingen wanneer locatie-gebaseerde data onderdeel uitmaakt van het vraagstuk. Door de locatie als uitgangspunt te nemen creëren wij overzicht en samenhang tussen de gegevens. Een filosofie die zich inmiddels bewezen heeft en uiterst relevant is voor de toekomst. Ons motto luidt daarom 'Elke locatie een bron van informatie'.


 • Leveranciersmanifest voor Open Standaarden

  Reageer
  Vicrea heeft het leveranciersmanifest voor open standaarden ondertekend. Dit manifest is een initiatief van het Forum voor Standaardisatie en draagt daarmee bij aan het realiseren van de …
 • Webinar Neuron Stelsel Registratie 8.2. gemist?

  Reageer
  Op woensdag 21 december vond de webinar plaats over de Neuron Stelsel Registratie 8.2 versie. De nieuwe release werd toegelicht door Roderick Duinker en Kim van Winden. Verbeteringen werden …
 • Enthousiaste BAG-gebruikers in Den Haag

  1 reactie
  Op 26 september 2016 vond in Den Haag de officiële afsluiting van het project WKPB / BAG plaats. Het feestelijke moment werd voorafgegaan door een presentatie over de BAG en het project. Na de …
 • "Een stelselapplicatie is een must"

  Reageer
  Aldus Thijs Swolfs, WOZ-specialist bij Vicrea. Lees het interview in 'Het Oliemannetje", de maandelijkse nieuwsbrief van ICTU' over aansluiten op de LV WOZ.
 • SmartEvents

  Reageer
  Vicrea heeft i.s.m. AnteaGroup, Norsentio en het organisatiebureau van een groot Nederlands event het concept “Smart Events” concreet vormgegeven. SmartEvents bestaat uit een aantal …

Contactgegevens

Bezoekadres:

Henry Dunantstraat 32 - 40 
3822 XE, Amersfoort

Postadres:
Postbus 1489
3800 BL Amersfoort

 

Tel. +31(0) 88 500 46 00 (8:30-17:00 uur)

 

info@vicrea.nl

www.vicrea.nl

Meest gelezen

Afbeelding