of 59221 LinkedIn

Twynstra Gudde

Twynstra Gudde is een Nederlands organisatieadviesbureau dat midden in de wereld staat. Wij doorgronden de vragen van de klant. Wij dagen onszelf uit om met de klant te komen tot vernieuwende en werkbare oplossingen. De adviseurs van Twynstra Gudde dragen bij aan een wereld waar mensen en organisaties zich duurzaam ontwikkelen.

Technologische en sociale ontwikkelingen hebben grote impact op de samenleving en de wijze waarop mensen en organisaties (samen)werken en zich ontwikkelen. Wij hebben kennis van die ontwikkelingen en begrijpen de impact op de vraagstukken van onze klant. Wij maken ingewikkelde opgaven inzichtelijk. Wij krijgen oplossingen werkbaar met een mensgerichte aanpak.

 

Wij zijn goed in ons vak en ontwikkelen ons voortdurend. Onze proposities en ruim vijftigjarige ervaring maken hierbij het verschil. Onze adviseurs hebben een grote variatie van kennisgebieden, ervaring en vaardigheden. Onze adviseurs zijn bijvoorbeeld project- en programmamanagers, verandermanagers, begeleiden bij innovaties, maken business cases en begeleiden processen. Wij zijn in staat om de brug te slaan tussen publiek en privaat, met oog voor de mens en zijn ontwikkeling. Wij waarderen verschillen en stimuleren diversiteit. Door de verbinding te maken, creëren wij synergie en daarmee ook een meerwaarde voor de klant. Dat maakt ons uniek! Wij verkennen en ontwikkelen businessmodellen die passen bij onze expertise en aanpak en de wens van de klant.


Contactgegevens

Ruimte, Wonen & Economie BV

Mw. Drs. I. (ilta) van der Mast, Partner

ima@tg.nl

Michiel Cappendijk, Adviseur

mcp@tg.nl

Stationsplein 1
Postbus 907
3800 AX Amersfoort
+31 (0) 6 53 210 998
+31 (0) 33 467 7230

www.twynstragudde.nl

Meest gelezen

Whitepapers

Afbeelding

Bloggers

Afbeelding