of 59250 LinkedIn

RadarGroep

De samenleving verandert voortdurend. Dus moeten organisaties en publieke professionals, samen met hun klanten, ook blijven veranderen en vernieuwen. Radar helpt daarbij.

RadarAdvies staat voor inhoudelijke expertise en resultaat. Door de inzet van onze uitgebreide praktijkkennis dragen wij bij aan een betere samenleving.

Afbeelding

RadarVertige verzorgt trainingen op het gebied van sociale zekerheid, handhaving, activering en weerbaarheid, voor professionals en hun doelgroep.

Stade Advies is al meer dan 20 jaar actief op het sociaal domein, met grote veldkennis en realistische adviezen, ook over wonen.


 • Toenadering gemeente en sociale onderneming

  Reageer
  Het belang van de sociale onderneming groeit, dit blijkt wel uit de werkgelegenheidsgroei van 24%  in deze sector tussen 2014 en 2016. De overheid speelt hier op in: in 2016 is op basis van het …
 • Sociale teams: de uitdagingen voor 2017

  Reageer
  Hoe gaat het met de sociale teams in Nederland? Om die vraag te beantwoorden hebben wij hier al enkele keren bericht over de ervaringen bij afzonderlijke teams. En begin 2016 bleek uit onderzoek van …
 • Sociale teams werken

  1 reactie
  Sociale teams lijken beter te werken dan de oude aanpak van vóór de decentralisaties. Natuurlijk verloopt niet alles rimpelloos, maar op basis van twee recente onderzoeken in …
 • Complexe problemen horen wél thuis bij sociale teams

  19 reacties
  ‘ Complexe problemen horen niet thuis bij sociale wijkteams’ , aldus op 27 oktober jl. de kop boven een bericht in de VNG-nieuwsbrief naar aanleiding van de Hannie van Leeuwenlezing 2016 …

Contactgegevens

RadarGroep

Veemarkt 83

1019 DB  Amsterdam

T:  020 463 50 50

www.radar-groep.nl

E: info@radar-groep.nl

 

Stade Advies

De Pionier

Grebbeberglaan 15

3527 VX  Utrecht

T: (030) 23 61 861

www.stade.nl

E: advies@stade.nl

Meest gelezen

Expertmeeting 'Jeugd en Veiligheid'

Gemeenten en samenwerkingspartners kunnen veel van elkaar leren waar het de (preventieve) aanpak binnen het domein jeugd en veiligheid betreft. Iedereen is immers expert in de specifieke situatie van de eigen omgeving.

Wij bieden graag de gelegenheid om leerervaringen met elkaar te delen en concrete handvatten te creëren voor een nauwere samenwerking. Daartoe organiseren wij op 22 januari de Expertbijeenkomst Jeugd en Veiligheid.

Aan deelname zijn geen kosten verbonden.

Bloggers

NIEUWSBRIEVEN

Wilt u op de hoogte blijven van nieuwe ontwikkelingen bij Radar? Wij sturen regelmatig nieuwsbrieven met daarin actuele thema’s en innovatieve oplossingen voor sociale vraagstukken.

 

Meld u hier aan voor de digitale nieuwsbrief van de RadarAdvies.

Meld u hier aan voor de digitale nieuwsbrief van Stade Advies.

Whitepapers RadarGroep