of 59250 LinkedIn

Kadaster

Het Kadaster registreert en levert informatie over geografie en over de ligging van vastgoed in Nederland.

 

Als u met de ogen van het Kadaster naar Nederland kijkt, ziet u land en water gekoppeld aan informatie. Wat is van wie, waar lopen de grenzen en hoe is Nederland vormgegeven onder en boven de grond? En daarnaast ziet u ruimtelijke ontwikkelingen: waar zijn nog mogelijkheden om natuur of water te

realiseren, waar kan de landbouwstructuur verbeterd worden of zijn er mogelijkheden voor gronden ruilen in de stad? Het Kadaster beschikt over een schat aan informatie over alles wat eigendom- en locatiegebonden is. Met deze informatie kunnen vele vragen beantwoord worden.

 

Wij hebben een team van enthousiaste experts die ijzersterk zijn in het vinden van creatieve maatwerkoplossingen. Door geo-informatie slim in te zetten en te koppelen aan uw eigen of andere databestanden ontstaan vaak verrassende uitkomsten.


 • Lancering van topotijdreis.nl om te vieren dat Nederland 200 jaar officieel in kaart is gebracht.

  Tijdreis door 200 jaar topografie

  Reageer
  Het Kadaster heeft tijdens de Esri GIS Conferentie op 25 september topotijdreis.nl gelanceerd. Om te vieren dat Nederland 200 jaar officieel in kaart is gebracht.
 • 3D Gebouwhoogte NL laat effecten beleidskeuzes zien

  3D Gebouwhoogte NL laat effecten beleidskeuzes zien

  Reageer
  Gebouwen spelen een belangrijke rol binnen ruimtelijke plannen. Hun hoogtes zijn bepalend voor beleid gericht op bijvoorbeeld geluidsoverlast, schaduw of wind. Het is nu mogelijk om beleidseffecten …
 • GeoBuzz is hét jaarlijkse, veelzijdige en onafhankelijke congres met beurs over geo-informatie.

  GeoBuzz 24 en 25 november

  Reageer
  We organiseren diverse workshops en in onze stand staan accountmanagers klaar om uw vragen te beantwoorden. Zien wij u ook 24 en 25 november in 's-Hertogenbosch?
 • Ruim 30 jaar duurde het voordat het gebied Olst-Wesepe opnieuw ingericht werd. De verkaveling gaf de economie in het gebied een impuls.

  Verkavelen geeft economie een impuls

  Reageer
  Ruim 30 jaar duurde het voordat het gebied Olst-Wesepe opnieuw ingericht werd. Maar toen de verkaveling uiteindelijk werd opgestart was het ook binnen drie jaar allemaal geregeld. De verkaveling gaf …
 • De gemeente Groningen stapte in februari 2015 over van Massale output AKR naar BRK Levering. Wat waren hun ervaringen de afgelopen maanden?

  Groningen overgestapt op BRK Levering

  Reageer
  De gemeente Groningen stapte in februari 2015 over van Massale output AKR naar BRK Levering. Wat waren hun ervaringen de afgelopen maanden? Technisch specialist Arjan Velvis is aan het woord.
 • Kennissessie over 3D en de Omgevingswet

  Kennissessie over 3D en de Omgevingswet

  Reageer
  In de kennissessie ‘3D en de Omgevingswet’ die 16 juni werd gehouden, stond het gebruik van 3D-modellen bij het plannen van onze leefomgeving centraal.
 • Het Kadaster geeft een workshop BRK Levering op het DataLand-congres. Ook kunt u bij onze stand vragen stellen over geo-data.

  Workshop BRK Levering op het DataLand-congres

  Reageer
  Bezoek het Kadaster op 18 juni tijdens het DataLand-congres Het Kadaster geeft een workshop BRK Levering op het DataLand-congres. Ook kunt u bij onze stand vragen stellen over geo-data.

Contactgegevens

Postbus 9046, 7300 GH  Apeldoorn

Hofstraat 110, 7311 KZ  Apeldoorn

Telefoon (088) 183 4700

www.Kadaster.nl

Maatwerk en Advies

E mail adviesenmaatwerk@kadaster.nl

Meest gelezen

Stedelijke Herverkaveling

DOSSIERS

Stedelijke ontwikkelingen

Whitepapers

Het Kadaster