of 59250 LinkedIn

Kadaster

Het Kadaster registreert en levert informatie over geografie en over de ligging van vastgoed in Nederland.

 

Als u met de ogen van het Kadaster naar Nederland kijkt, ziet u land en water gekoppeld aan informatie. Wat is van wie, waar lopen de grenzen en hoe is Nederland vormgegeven onder en boven de grond? En daarnaast ziet u ruimtelijke ontwikkelingen: waar zijn nog mogelijkheden om natuur of water te

realiseren, waar kan de landbouwstructuur verbeterd worden of zijn er mogelijkheden voor gronden ruilen in de stad? Het Kadaster beschikt over een schat aan informatie over alles wat eigendom- en locatiegebonden is. Met deze informatie kunnen vele vragen beantwoord worden.

 

Wij hebben een team van enthousiaste experts die ijzersterk zijn in het vinden van creatieve maatwerkoplossingen. Door geo-informatie slim in te zetten en te koppelen aan uw eigen of andere databestanden ontstaan vaak verrassende uitkomsten.


 • Grote regionale verschillen bij herstel woningmarkt. In bijna de helft van de gemeenten ligt de gemiddelde woningprijs weer boven het niveau van vóór de crisis. Het aantal woningverkopen staat op recordhoogte, maar loopt wel wat terug in de Randstad.

  Grote regionale verschillen bij herstel woningmarkt

  Reageer
  In bijna de helft van de gemeenten ligt de gemiddelde woningprijs weer boven het niveau van vóór de crisis. Het aantal woningverkopen staat op recordhoogte, maar loopt wel wat terug in …
 • Meten is weten

  Reageer
  Om goede beslissingen te kunnen nemen over maatschappelijk vastgoed en verduurzaming van het vastgoedbeleid, is het wel zo prettig wanneer cijfers en feiten houvast bieden. Wat is de huidige …
 • Supporteam Deltaplan Agrarisch Waterbeheer. Het ministerie van IenW, LTO Nederland en het Kadaster gaan samenwerken. Voor een integrale aanpak bij het beheren van het water- en bodemsysteem in Nederland.

  Supporteam Deltaplan Agrarisch Waterbeheer

  Reageer
  Het ministerie van IenW, LTO Nederland en het Kadaster gaan samenwerken. Voor een integrale aanpak bij het beheren van het water- en bodemsysteem in Nederland.
 • Werkt ons systeem van grondeigendom nog? Grondhandel zorgt voor stijgende grondprijzen. Goed en duurzaam grondgebruik wordt moeilijker. Kunnen we grondeigendom anders organiseren?

  Werkt ons systeem van grondeigendom nog?

  Reageer
  Grondhandel zorgt voor stijgende grondprijzen. Goed en duurzaam grondgebruik wordt moeilijker. Kunnen we grondeigendom anders organiseren? De conferentie Eigentijds Eigendom start de discussie.
 • Gratis zoekservice voor locatiegegevens. De Locatieserver zet alle beschikbare gegevens bij elkaar.

  Gratis zoekservice voor locatiegegevens

  Reageer
  Stel, je zoekt informatie over een adres. Dan is het handig wanneer er een zoekservice is die je helpt bij het zoeken. En alle beschikbare gegevens al voor je bij elkaar zet. De Locatieserver.
 • Heel Nederland in 3D. Waar staan we? Een 3D-model van heel Nederland. Van grote waarde, bijvoorbeeld bij de Omgevingswet

  Heel Nederland in 3D. Waar staan we?

  Reageer
  Een 3D-model van heel Nederland. Van grote waarde, bijvoorbeeld bij de Omgevingswet. In een artikel van Publiek Denken toont het Kadaster de laatste ontwikkelingen. En de eerste experimenten van …

Contactgegevens

Postbus 9046, 7300 GH  Apeldoorn

Hofstraat 110, 7311 KZ  Apeldoorn

Telefoon (088) 183 4700

www.Kadaster.nl

Maatwerk en Advies

E mail adviesenmaatwerk@kadaster.nl

Meest gelezen

Stedelijke Herverkaveling

DOSSIERS

Stedelijke ontwikkelingen

Whitepapers

Het Kadaster