of 59250 LinkedIn

JS Consultancy

Regievoeren en de regisseursrol staan bij veel publieke organisaties op de agenda. Vanuit een vernieuwde kijk op beheer gaan beheerafdelingen aan de slag.

Professionals op vaste of tijdelijke basis
Ervaren projectleiders / regisseurs die gewend zijn de regierol te pakken of de organisatie te begeleiden naar werken vanuit regie, zijn direct inzetbaar. Dit geldt ook voor ervaren adviseurs integraal beheer en beleid, projectleiders én jonge mensen die willen groeien binnen uw afdeling.

 

Opleidingen
JS Consultancy biedt onder meer de gedegen (open) opleiding Regie Openbare Ruimte aan, alsmede de compacte leergang Regisseren kun je leren. Via onze Public Academy bieden wij onze interim-professionals modules aan voor persoonlijke en professionele ontwikkeling.

 

Young professionals
Young professionals met 0-2 jaar werkervaring ((junior) projectleiders en civieltechnici) gaan - bijvoorbeeld via een traineeship of een speciaal talentprogramma - aan de slag bij een overheidsorganisatie en krijgen een gedegen en innovatieve praktijkopleiding en coaching via onze Public Academy.

Daarnaast hebben we ook kandidaten met 3-5 jaar werkervaring. Ze zijn inzetbaar als beleidsmedewerker, regisseur of projectleider/procesmanager openbare ruimte, met verschillende aandachtsgebieden als groen, riolering, wegen of verkeer.

 

Over JS Consultancy
JS Consultancy levert al meer dan twintig jaar een duurzame bijdrage aan de ontwikkeling van overheids- en non-profitorganisaties én het ontwikkelen en bemiddelen van (young) professionals. Dit doen we met gespecialiseerde diensten op het gebied van interim, opleidingen en werving & selectie.

 

We ondersteunen u bij het bepalen van een visie op regie in de brede zin van het woord (strategisch, tactisch en operationeel). Regelmatig publiceren wij artikelen rond regie in de openbare ruimte en organiseren wij expertisetafels, waarvan uw organisatie ook gastheer kan zijn. Deze bijeenkomsten zorgen voor inspiratie en uitwisseling van kennis en ervaring.


 • Vertrouwen op de kennis en kunde van de regisseur. Een regisseur die zijn eigen ontwikkeling kan regisseren heeft de inwoner veel te bieden!

  Vertrouwen op de kennis en kunde van de regisseur

  Reageer
  Het is zomer, heerlijk. En voor iedereen die moet doorwerken is er mogelijk wat tijd om – a la summerschool – hier en daar eens wat extra kennis op te doen. Het is tenslotte niet voor …
 • De wereld draait door! Nadenken over het democratisch gehalte van onze bestuurlijke inrichting. Hoe kunnen we op een andere manier omgaan met initiatief van onze inwoners?

  De wereld draait door!

  Reageer
  Even een beetje ‘De wereld draait door’ spelen. U krijgt van mij een leestip voor de vakantieperiode. Waarom? ‘Omdat het kan’, zou mijn oudste zeggen. ‘Omdat het nodig …
 • Geef jonge mensen de ruimte! Bij 65,7% van de overheidsorganisaties staat het aantrekken en binden van jonge mensen op de agenda.

  Geef jonge mensen de ruimte!

  Reageer
  ‘Jongeren komen er amper in bij gemeenten’, schrijft Binnenlands Bestuur begin juni 2016. De Personeelsmonitor Gemeenten 2015 ( gepresenteerd op 2 juni 2016 ) toont aan dat de instroom …
 • Slimme monitoring voor de ‘Smart city’.

  Slimme monitoring voor de ‘Smart city’

  Reageer
  De Omgevingswet neemt de beleidscyclus als uitgangspunt. Monitoring van de kwaliteit van de leefomgeving is daarin essentieel. Deze rapportageplicht mag echter geen verplicht nummer worden. We …
 • Meld je aan als trainee bij JS Consultancy!

  Meld je aan als trainee bij JS Consultancy!

  Reageer
  Op 3 oktober start een nieuwe lichting van 45 trainees bij JS Consultancy! Pak de regie over je eigen loopbaan. Ontdek je krachten en waarden via een van onze traineeprogramma’s. Uitdagende …

Contactgegevens

Contactgegevens

Guido Termont

Alpha Tower, De Entree 19-21
1101 BH Amsterdam
Tel. 088 – 33 02 100

www.jsconsultancy.nl

Afbeelding   Afbeelding   Afbeelding

Meest gelezen

Agenda

Bekijk hier onze events en expertisebijeenkomsten.

Whitepapers Ruimte en Milieu

JS Consultancy laat regie werken

Regie komt op verschillende niveaus voor. Maar wat vraagt dit van uw collega's en andere partijen?

 

Wilt u ook een heldere visie op stappen zetten richting regie? Maak een afspraak met Guido Termont: Tel. 06 333 219 61