of 59250 LinkedIn

JS Consultancy

Regievoeren en de regisseursrol staan bij veel publieke organisaties op de agenda. Vanuit een vernieuwde kijk op beheer gaan beheerafdelingen aan de slag.

Professionals op vaste of tijdelijke basis
Ervaren projectleiders / regisseurs die gewend zijn de regierol te pakken of de organisatie te begeleiden naar werken vanuit regie, zijn direct inzetbaar. Dit geldt ook voor ervaren adviseurs integraal beheer en beleid, projectleiders én jonge mensen die willen groeien binnen uw afdeling.

 

Opleidingen
JS Consultancy biedt onder meer de gedegen (open) opleiding Regie Openbare Ruimte aan, alsmede de compacte leergang Regisseren kun je leren. Via onze Public Academy bieden wij onze interim-professionals modules aan voor persoonlijke en professionele ontwikkeling.

 

Young professionals
Young professionals met 0-2 jaar werkervaring ((junior) projectleiders en civieltechnici) gaan - bijvoorbeeld via een traineeship of een speciaal talentprogramma - aan de slag bij een overheidsorganisatie en krijgen een gedegen en innovatieve praktijkopleiding en coaching via onze Public Academy.

Daarnaast hebben we ook kandidaten met 3-5 jaar werkervaring. Ze zijn inzetbaar als beleidsmedewerker, regisseur of projectleider/procesmanager openbare ruimte, met verschillende aandachtsgebieden als groen, riolering, wegen of verkeer.

 

Over JS Consultancy
JS Consultancy levert al meer dan twintig jaar een duurzame bijdrage aan de ontwikkeling van overheids- en non-profitorganisaties én het ontwikkelen en bemiddelen van (young) professionals. Dit doen we met gespecialiseerde diensten op het gebied van interim, opleidingen en werving & selectie.

 

We ondersteunen u bij het bepalen van een visie op regie in de brede zin van het woord (strategisch, tactisch en operationeel). Regelmatig publiceren wij artikelen rond regie in de openbare ruimte en organiseren wij expertisetafels, waarvan uw organisatie ook gastheer kan zijn. Deze bijeenkomsten zorgen voor inspiratie en uitwisseling van kennis en ervaring.


 • ‘Next City’ in Rotterdam. Hoe vertalen nieuwe maatschappelijke trends en technologische ontwikkelingen zich in de fysieke stad?

  ‘Next City’ in Rotterdam

  Reageer
  Nederland heeft te maken met maatschappelijke trends en technologische ontwikkelingen die grote impact hebben op de stad en de samenleving als geheel. Denk aan circularisering, de mobiliteits- en de …
 • Omgevingswet en stapelen van MER. Wat hebben de Omgevingswet en het Omgevingsbesluit te bieden om de toepassing van milieueffectrapportage (m.e.r.) te vereenvoudigen?

  Omgevingswet en stapelen van MER

  Reageer
  Terugdringen van de onderzoekslasten bij plannen en projecten voor de fysieke leefomgeving is één van de doelen van de Omgevingswet. Voorkomen van stapeling van   …
 • Experimenteren gewenst, ook bij de overheid. Laat het kind in je los.

  Experimenteren gewenst, ook bij de overheid

  Reageer
  Laat het kind in je los. Onze Casper, 8 jaar, doet af en toe verrassende dingen en daarmee verrast hij naast zichzelf vooral ook zijn omgeving. Zo is hij dol op dansen en bedenkt dan weer een …
 • 6 manieren om inwonersparticipatie te bevorderen. Subsidie is in de basis een veelgebruikt middel om inwoners en ondernemers te ondersteunen bij hun initiatieven. Kan het ook anders?

  6 manieren om inwonersparticipatie te bevorderen

  Reageer
  Subsidie is in de basis een veelgebruikt middel om inwoners en ondernemers te ondersteunen bij hun initiatieven. Terwijl we tegelijkertijd juist steeds meer maatwerk willen leveren en ruimte willen …

Contactgegevens

Contactgegevens

Guido Termont

Alpha Tower, De Entree 19-21
1101 BH Amsterdam
Tel. 088 – 33 02 100

www.jsconsultancy.nl

Afbeelding   Afbeelding   Afbeelding

Meest gelezen

Agenda

Bekijk hier onze events en expertisebijeenkomsten.

Whitepapers Ruimte en Milieu

JS Consultancy laat regie werken

Regie komt op verschillende niveaus voor. Maar wat vraagt dit van uw collega's en andere partijen?

 

Wilt u ook een heldere visie op stappen zetten richting regie? Maak een afspraak met Guido Termont: Tel. 06 333 219 61