of 59250 LinkedIn

JS Consultancy

Meer openheid van informatie, digitaliseren van processen en informatieveiligheid. Allemaal speerpunten van informatisering in de toekomst. Wij bij JS Consultancy zien een groeiende wens om middels de digitale transformatie de belofte van een slimmere overheid waar te maken.

 

Ook herkennen we de invloed van big data als het gaat om control, aansturing en forecasting. Wij geloven dat informatisering bijdraagt aan het oplossen van maatschappelijke thema’s. Sneller, beter en efficiënter.

Professionals op vaste of tijdelijke basis

Onze professionals kennen de weg naar digitale transformatie. Ze zijn gespecialiseerd in verandertrajecten, implementaties en projectopdrachten én weten informatie aan te sluiten op uw business. Inspirerende mensen met de juiste kennis én met kennis van de overheid, die direct inzetbaar zijn op vaste of tijdelijke basis.

 

Young professionals
Young professionals met een aantal jaar werkervaring, zoals junior informatiemanagers en consultants, bieden we de mogelijkheid een traineeship of speciaal talentprogramma te starten. Hierbij gaan ze aan de slag bij een overheidsorganisatie en krijgen tegelijkertijd een gedegen en innovatieve praktijkopleiding en coaching via onze Public Academy.

 

Over JS Consultancy
JS Consultancy levert al meer dan twintig jaar een duurzame bijdrage aan de ontwikkeling van overheids- en non-profitorganisaties én het ontwikkelen en bemiddelen van (young) professionals. Dit doen we met gespecialiseerde diensten op het gebied van interim, opleidingen en werving & selectie.

  

We ontwikkelen visie en vertalen die in een aanpak met praktische oplossingen. Zo werken we samen met u aan de realisatie van  uw (organisatie)doelstellingen.


 • Geef jonge mensen de ruimte! Bij 65,7% van de overheidsorganisaties staat het aantrekken en binden van jonge mensen op de agenda.

  Geef jonge mensen de ruimte!

  Reageer
  ‘Jongeren komen er amper in bij gemeenten’, schrijft Binnenlands Bestuur begin juni 2016. De Personeelsmonitor Gemeenten 2015 ( gepresenteerd op 2 juni 2016 ) toont aan dat de instroom …
 • Meld je aan als trainee bij JS Consultancy!

  Meld je aan als trainee bij JS Consultancy!

  Reageer
  Op 3 oktober start een nieuwe lichting van 45 trainees bij JS Consultancy! Pak de regie over je eigen loopbaan. Ontdek je krachten en waarden via een van onze traineeprogramma’s. Uitdagende …
 • Onze open opleidingen zijn vanaf heden Cedeo-erkend! JS Consultancy wordt geprezen om onder andere ‘goede kennis van de organisatie’, ‘servicegerichtheid’ en ‘doen wat ze beloven’.

  Opleidingen erkend met Cedeo-keurmerk!

  Reageer
  Onze open opleidingen zijn vanaf heden Cedeo-erkend! JS Consultancy wordt geprezen om onder andere ‘goede kennis van de organisatie’, ‘servicegerichtheid’ en ‘doen …

Contactgegevens

Herrie Geuzendam

Alpha Tower, De Entree 19-21
1101 BH Amsterdam
Tel. 088 – 33 02 100

www.jsconsultancy.nl

Afbeelding   Afbeelding   Afbeelding

Meest gelezen

Agenda

Bekijk hier onze events en expertisebijeenkomsten.

Whitepapers Digitaal

 Afbeelding

 

 

 

Digitale transformatie in het publieke domein

Echt anders werken: ontwikkelingen, resultaat en aanpak