of 59236 LinkedIn

Erasmus Academie

Erasmus Academie BV, opgericht op 19 maart 1996, is onderdeel van de Erasmus Universiteit Rotterdam. Eerst als Erasmus Plus en sinds 2006 onder de huidige naam, organiseert Erasmus Academie al meer dan 18 jaar gespecialiseerde cursussen voor professionals (PAO) en hoger onderwijs voor iedereen van 50 jaar en ouder (Hovo Rotterdam).

Erasmus Academie stelt zich ten doel wetenschappelijke kennis maatschappelijk bruikbaar en toegankelijk te maken via kwalitatief hoogwaardig onderwijs. Onze cursussen moeten bijdragen aan een duurzame, rechtvaardige en open samenleving, motiveren en een inspiratiebron zijn voor zowel personen als organisaties.

 

Onze opleidingen komen tot stand in samenwerking met experts uit de wetenschap en de (beroeps)praktijk. Het zijn unieke leerervaringen, kennisintensief en die qua inhoud een combinatie zijn van science én practice.

 

Wat wij u bieden zijn nieuwe inzichten en vaardigheden. Kennis die u stimuleert in uw carrière en persoonlijke ontwikkeling en bijdraagt aan transitie en innovatiekracht van bedrijven en organisaties. Kortom: kennis die verdiept.

 

Erasmus Academie BV is een van de 16 werkmaatschappijen van de EUR Holding BV.  De werkmaatschappijen zijn actief op het gebied van contractonderwijs, contractonderzoek en/of kennisexploitatie. De EUR is 100% aandeelhoudster van EUR Holding en EUR Holding is 100% aandeelhoudster van de werkmaatschappijen.


 • Werken met waarden in gemeentelijke samenwerking. Gedeelde waarden blijken een uitstekende basis te zijn om formele samenwerkingsverbanden te sturen. Wat men gemeen heeft bindt en stuurt de coöperatie, ook als er niet direct sprake is van een hiërarchisch verband.

  Werken met waarden in gemeentelijke samenwerking

  Reageer
  Gedeelde waarden blijken een uitstekende basis te zijn om formele samenwerkingsverbanden te sturen. Wat men gemeen heeft bindt en stuurt de coöperatie, ook als er niet direct sprake is van een …
 • Maak tijd voor verdieping. Download de nieuwe studiegids van Erasmus Academie

  Maak tijd voor verdieping

  Reageer
  De nieuwe studiegids 2017-2018 van Erasmus Academie is uit. Download hem en maak tijd voor verdieping. Dit keer ook met online communicatiecursussen voor professionals, speciaal gericht op de …
 • Actualiteiten Bestuursrecht. Hoe adviseert u de burger en hoe stelt u grenzen aan wat wel en niet kan, binnen het bestuursrechtelijke kader?

  Actualiteiten Bestuursrecht

  Reageer
  Schrijf u nu in voor Actualiteiten Bestuursrecht | Start 12 mei 2017. Werkt u bij de lokale overheid en heeft u in de dagelijkse praktijk te maken met het bestuursrecht én de invloed hiervan …
 • Tijd voor verdieping. Ruimte maken om je ergens in te verdiepen. Jezelf letterlijk de tijd te geven voor nieuwe kennis, inzichten en vaardigheden. Tijd ook om geïnspireerd te raken.

  Tijd voor verdieping

  Reageer
  Nederlandse werknemers en werkgevers hechten traditioneel veel waarde aan training en opleiding. Wij zien de meerwaarde in van het up-to-date houden en vernieuwen van kennis en het aanleren van …
 • Cursisten enthousiast over online opleidingen

  Reageer
  Erasmus Academie heeft in samenwerking met online schrijversacademie Editio een viertal online communicatiecursussen ontwikkeld voor professionals. De cursussen zijn nu twee keer gegeven en de …
 • Procesmanagement

  Reageer
  Leren van experts hoe complexe besluitvormingsprocessen te optimaliseren en Strategisch Gedrag te herkennen en te managen!

Afbeelding

Erasmus Academie

 

Telefoon: 010-408 1839

E-mail: info@erasmusacademie.nl

Website: www.erasmusacademie.nl


Meest gelezen

Agenda

Incompany

Bent u geïnteresseerd in een Incompany programma van Erasmus Academie, neem dan vrijblijvend contact op met Andreas Markus, Adviseur opleidingen zakelijke markt, t. 010-408 1819 of mail naar markus@erasmusacademie.nl.

Lunchlezing met kennis beleg?

AfbeeldingMaak tijd voor verdieping.

Erasmus Academie biedt u graag een lunch lezing aan. Luister naar een van onze docenten van de Erasmus Universiteit en ga met ze in gesprek.

U betaalt het brood, wij de docent.

Was een broodje kaas ooit zo inspirerend?

Wanneer scherpte een glas karnemelk zo de geest?

 

Lees meer

Whitepapers

Studiegids

Afbeelding

Contactgegevens

Postadres:

Postbus 1738

3000 DR Rotterdam

Bezoekadres:

Van der Goot Building (M)
Kamer M6-13 - M6-20
Burg. Oudlaan 50 (Woudestein)
3062 PA Rotterdam

 

Telefoon: 010-408 1839 (Ma-vr: 09:00-17:00 uur)

 

E-mail: info@erasmusacademie.nl
Internet: www.erasmusacademie.nl

Blijf op de hoogte:

 

Afbeelding Afbeelding Afbeelding

Afbeelding

Onze bloggers