of 59221 LinkedIn

Burgomasters 2017

 Afbeelding

Op woensdag 6 september 2017 is alweer de 28e editie van de Burgomasters 2017 op golfbaan de Herkenbosche. Al meer dan 27 jaar strijden burgmeesters, jaarlijks op de eerste woensdag in september, om de Burgomasters Bokaal. De prijs voor de best scorende deelnemende burgemeester. Ook wel bekend als het burgemeesterskampioenschap van Nederland.


Dit jaar is het toernooi voor het eerst uitgebreid met deelname voor Gemeente Secretarissen. Zij gaan strijden om de Secretary Bokaal. Daarmee is de top van de gemeente binnen de Burgomasters geheel vertegenwoordigd.

 

Dit jaar kunnen burgemeesters en gemeente secretarissen één gast meenemen. Dit kunnen gasten uit het bestuurlijke of zakelijke netwerk zijn, zoals wethouders, commissarissen van politie, brandweercommandanten, etc. Bij de zakelijke gasten kunt u denken aan leveranciers, klanten of vertegenwoordigers van organisaties of bedrijven, waarmee de gemeente samenwerkt.

 

Naast het sportieve element is er nu ook een inhoudelijk element toegevoegd in de vorm van een mini seminar. Dit seminar wordt u aangeboden door de Bestuursacademie Nederland. Samen met Binnenlands Bestuur is de Bestuursacademie Nederland de hoofdsponsor, die de Burgomasters dit jaar weer mogelijk maakt.

 

De wedstrijd staat open voor spelers met minimaal GVB. Er wordt echter bij de wedstrijd uitgegaan van een maximale handicap van 36. De beste stableford score bepaalt uiteindelijk welke burgemeester zich de Burgomasters kampioen mag noemen. Dat geldt eveneens voor de gemeente secretarissen, die om de Secretary Bokaal strijden. Daarnaast zijn er nog andere prijzen te winnen, zoals de neary en de longest. U vormt geen team, een ieder speelt individueel mee. Natuurlijk proberen we u in te delen samen met uw gasten.


Veel van de deelnemers hebben aangegeven dat het onderhouden van bestuurlijke en zakelijke relaties van groot belang is. Via de Burgomasters netwerken in combinatie met een golftoernooi, wordt hier een sportieve dimensie aan toegevoegd. Kortom een prachtige mogelijkheid om uw relaties beter te leren kennen, zeker nu hier een inhoudelijk mini seminar aan is toegevoegd.


Voor wie nog geen GVB heeft of de golfvaardigheden wil aanscherpen, wordt een clinic verzorgd.

 


Afbeelding


Verstuur dit artikel naar Google+

Aanmelden Burgomasters

 

Wanneer: woensdag 6 september 2017

Waar: Golfbaan de Herkenbosche

Tijd: vanaf 09.30


Wie: Binnenlands Bestuur

Info: 

Marcel van der Meer (06 - 231 688 72)

Lindsay Duijm (020) 573 36 63
marketing@binnenlandsbestuur.nl

 

 

Afbeelding 

 

Afbeelding